Samenwerking Joanknecht en TROMP

Tromgeroffel…. We zijn trots dat Joanknecht vanaf deze zomer het TROMP slagwerkconcours en -festival ondersteunt en zo een steentje bijdraagt aan de talentontwikkeling van jonge internationale slagwerkers. Gasten van het zeventig jaar Joanknecht jubileumfeest Festival onder de Sterren kregen al een klein voorproefje.

"Wij vinden het belangrijk dat talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen", aldus Joanknecht, een organisatie die een aaneenschakeling van talenten is die kennis en vaardigheden aan elkaar overbrengen. "Wij geloven in de talenten van onze mensen en zetten deze in om onze klanten op een hoogwaardig niveau te kunnen bedienen. Als mensen doen waar ze goed in zijn en met passie en plezier werken, creëren we de meeste waarde. Door sponsoring van TROMP krijgt jong toptalent de kans het beste uit zichzelf te halen en geven we Stichting Tromp Muziek Biënnale de slagkracht om jong toptalent een podium te blijven bieden in Eindhoven."

Club TROMP

Naast het slagwerkconcours en -festival biedt TROMP meerdere keren per jaar de meest spannende cross-overs in percussie aan op unieke locaties in Eindhoven. Op deze Club TROMP-bijeenkomsten nemen klantmanagers van Joanknecht graag een aantal klanten mee die het experiment niet schuwen.

"Nieuwe invalshoeken, andere gesprekken en verrassende elementen zijn immers de basis voor innovatie. Samen maken we toekomst."


Stefan Suy, partner en bestuurslid bij Joanknecht, zit als penningmeester in het bestuur van de Stichting Tromp Muziek Biënnale. Meer weten over het hr-beleid van Joanknecht of over zijn rol bij TROMP? Neem contact op met Stefan, per mail naar ssuy@joanknecht.nl of telefoon +31 (0)40 240 9511.