Club TROMP @ TROMP 2018 festival, Muziekgebouw Eindhoven

Op 9 november 2018 opende TROMP 2018 met Marching & Breakin', één avond die de brug sloeg tussen klassieke muziek en urban straatcultuur naar een concept van TROMP 2014 winnaar Dominique Vleeshouwers met Martin Grubinger, Emil Kuyumcuyan, Andrey Doynikov, Rachel Zhang, Harmonie St. Michaël van Thorn en The Ruggeds.

Voorafgaand, in de pauze en na afloop was er een exclusieve Club TROMP meet & greet met artiesten, scenografen en regisseuse onder het genot van een drankje en een hapje.

In de Opening Night van het internationale TROMP slagwerkconcours en -festival, werkten de Nederlandse percussievirtuoos Dominique Vleeshouwers en de toonaangevende Oostenrijkse slagwerksolist Martin Grubinger samen met Eindhoven's breakdancegroep The Ruggeds en Harmonie St. Michaël van Thorn, winnaar van het Europees Kampioenschap voor blazersorkesten. Samen maakten ze breakdance tot ballet, toverden ze een traditionele Nederlandse harmonie om tot een hiphoporkest en lieten ze intiem klassieke slagwerk geleidelijk transformeren tot energieke beats die de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven vulden.

Foto's:

Claudia Hansen

CLUB TROMP

AGENDA

Club TROMP #4

Breaking Views

donderdag 12 september 2019 | 17.45 - 19.30 uur
Eindhoven